12 Nisan'da tapu dairelerinde eylem var

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 09 Nisan 2007 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapı Yol Sendikası'na üye çalışanlar, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na bağlı işyerleri ile otoyol ve köprülerde 12 Nisan'da protesto eylemi yapacak

Yapı Yol Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, sendikanın çalışanlara yönelik taleplerine cevap verilmediği için daha önce 14 Eylül, 13 ve 14 Aralık 2006 tarihlerinde gerçekleştirilen iş yavaşlatma eyleminin, 12 Nisan'da genişletilmiş olarak tekrarlanacağı duyuruldu. Açıklamada, ek ödeme ve fiili hizmet ile ilgili yasa tasarısı ve kanun teklifinin hazırlanmasına rağmen, bunların hala Maliye Bakanlığı ve komisyonlarda bekletildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Bizler de taleplerimizin takipçisi olduğumuzu ve kazanana kadar mücadele edeceğimizi kamuoyuna duyurmuştuk. Bu nedenle 12 Nisan'da otoyol ve köprülerde yeniden iş yavaşlatma, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na bağlı tüm kurumlarda ise iş bırakma eylemi gerçekleştireceğiz. 12 Nisan'da Tapu ve Kadastrolarda, Bayındırlık ve İskan Müdürlüklerinde, Karayolları'nda ve İller Bankası'nda hiç bir işlem yapılmayacaktır"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber