Okullarda şiddet bitmiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2007 12:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir ilköğretim okulunda çıkan kavgada 1 öğrenci bıçaklandı. Olay üzerine okula giden polis, bir başka kavgada kız öğrenciyi tekmeleyerek hastanelik eden erkek öğrenciyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kocatepe Mahallesi'nde bulunan Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. 8. sınıf öğrencileri C.T. (15) ve Y.G. (15), okul bahçesinde bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Kavga sırasında C.T., üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek Y.G.'yi omzundan yaraladı. Yaralanan öğrenci İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, arkadaşını bıçaklayan C.T., okul müdürü tarafından polise teslim edildi.

Okulda bu kavganın yankıları sürerken, 7. sınıfta okuyan İ.E. adlı bir erkek öğrenci, sınıf arkadaşı R.E.'yi tekmeleyerek hastanelik etti. Kız öğrenci, polis tarafından hastaneye götürüldü. Erkek öğrenci ise, gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda yarım saat içerisinde meydana gelen üçüncü olayda ise, bir veli, kolundan tuttuğu bir öğrenciyi "Çocuğumun parasını neden zorla alıyorsun" diyerek azarlamaya başladı. Çocuğunun parasının aynı okulun öğrencisi tarafından zorla alındığını iddia eden veli, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakarak okul yönetimi ile görüşmek için okula girdi.

Bıçaklanan ve dövülen 2 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, her iki kavgayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber