Tunceli'de çatışma: 6 terörist öldürüldü, 1 asker şehit

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2007 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, bir asker yaralandı. Çatışma bölgesi çembere alındı. Operasyondan son bilgiler.

Güvenlik güçleri tarafından Ovacık ve Hozat ilçeleri kırsalında yapılan operasyonlar sırasında, Aliboğazı bölgesinde bir grup teröristle karşılaşıldı.

Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermeleri üzerine çıkan silahlı çatışmada, açılan ilk ateş esnasında bir güvenlik görevlisi şehit olurken, bir güvenlik görevlisi de yaralandı. Yaralanan güvenlik görevlisi, helikopterle Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tunceli Hozat İlçesi ve Geyiksuyu'ndan 6 Skorsky helikopterle operasyon bölgesine çok sayıda asker indirilerek teröristler çembere alındı.

Teröristlerden kayıplar olduğu ancak grupla sağlanan sıcak temas devam ettiği için teröristlerin kayıpları hakkında kesin bilgi alınamadığı bildirildi.

Tunceli'de 6 PKK'lı öldürüldü

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist ölü ele geçirildi. 1 asker şehit oldu.

Tunceli kırsalında bir süredir devam eden operasyonlarda, bir bölgede kıstırılan PKK terör örgütü üyelerine ''teslim ol'' çağrısı yapıldı. Çağrıya ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 6 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.. Operasyonda 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 1 güvenlik görevlisi yaralandı.Operasyonların devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber