Dizüstü bilgisayara masaüstü tezgahı

Haber Giriş : 19 Nisan 2007 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Logitech Alto standı, dizüstü bilgisayarı masaüstü PC klavyesi ve göz hizasında monitör rahatlığı ile kullanmaya olanak tanıyor.

Logitech, dizüstü bilgisayarları PC gibi kullanmayı sağlayacak klayveli notebook yükseltici standı Alto'yu piyasaya sürdü. Logitech Alto, notebook ekranını göz hizasına göre ayarlarken kullanıcıları dar dizüstü bilgisayar klavyelerinin yol açtığı zorluklardan kurtarıyor.

Logitech Alto bir kitap gibi açıldığında, bir tarafında tam bir klayve ve diğer tarafında ise notebook için açılı bir düzlem ortaya çıkıyor. Bu aksesuar, dizüstü bilgisayara masaüstü PC'de kullanmaya alışkın olunan bir klavye deneyimi yaşatıyor.

Sayı tuşları, medya paneli ve standard tuş dizilimine sahip bu klavyenin düzlemi monitörü göz hizasına yükselterek ekran ve kullanıcının gözü arasında ideal bir uzaklık sağlıyor.

Turuncu arkadan aydınlatmalı ikonlara sahip parlak siyahpanelinin şıklığını sergileyen Logitech Alto'nun klavyesi tek-dokunuşla medya ve ses kontrolü sunuyor. Diğer hızlı erişim tuşları ise, sık kullanılan uygulamalara, dosyalara ve Web sayfalarına ulaşmayı sağlıyor.

Turuncu arkadan aydınlatmalı ikonlara sahip parlak siyah panelinin şıklığını sergileyen Logitech Alto'nun klavyesi tek-dokunuşla medya ve ses kontrolü sunuyor. Diğer hızlı erişim tuşları ise, sık kullanılan uygulamalara, dosyalara ve Web sayfalarına ulaşmayı sağlıyor.

Logitech Alto'nun kurulumu 30 saniyeden kısa sürüyor. Kurulum işlemi, dizüstü bilgisayarı standın üzerine yerleştirip USB kablosuna takmaktan ibaret. Cihazı klavyeden çıkarmak için de işlemi tersine çevirmek yeterli.Fiyatı: 119 dolar+KDV olarak belirlenmiştir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber