Belediye başkan yardımcısı bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 22 Nisan 2007 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Alaşehir İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Noyan (55), çay ikram etmek istediği sabıkalı bir kişi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, olay, dün akşam saatlerinde Himayetvel Kıraathanesi önünde meydana geldi. Alkolik olduğu belirtilen ve 8 yıl önce de aynı yerde bir kişiyi öldürerek cezaevine giren Mustafa Ş.'yi, belediye başkan yardımcısı Noyan çay ısmarlamak için kıraathaneye çağırdı. Noyan'ın yanına gelen Mustafa Ş., üzerindeki bıçakla belediye başkan yardımcısının kalbine sapladı. Olay yerinde hayatını kaybeden Noyan Alaşehir Devlet Hastanesi morgunu kaldırdı.

Hasan Noyan'ın, ölüm haberini alan Milliyetçi Hareket Partililer, hastane bahçesine doldu. Olayı haber alan İlçe Kaymakamı Musa Uslan ve Belediye Başkanı Kadir Daş da, hastaneye gelerek Noyan'ın yakınlarına taziyede bulundu.

Polis tarafından gözaltına alınan Mustafa Ş., 8 yıl önce yine aynı yerde Mehmet Giredereli isimli vatandaşı da bıçaklayarak öldürdüğü ve kamuoyunda "Rahşan affı" olarak bilinen yasayla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber