Babasının bakan olmasına bir tek o sevinemedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2007 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanlığına atanan Kayseri Valisi Osman Güneş'in manevi kızı Özlem Çiftçi, babasının bakan olduğuna tam olarak sevinemediğini, düğününe gelemez diye üzüldüğünü söyledi.

Yetiştirme Yurdunda bir süre kaldıktan sonra 7 yıldır koruyucu Erciyes ailesinin yanında kalan ve bu ailenin oğlu ile nişanlanan 18 yaşındaki Özlem Çiftçi, ailesinin kendisini manevi babası Kayseri Valisi Osman Güneş'ten istediğini, Güneş ailesinin de çeyizini aldığını, evini tutup döşediğini ve güzel bir düğün yapacaklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Osman Güneş'in manevi kızı Özlem Çiftçi, "Cuma günü telli duvaklı düğünüm Kayseri Polis Evinde olacaktı. Ayşe annemle gelinliğimi aldık, düğün günü beni kuaförüne götürecek. Babam vali konağında kuşağımı bağlayıp, gelin arabasına bindirecekti, bakan oldu Ankara'ya gitti, düğünüme gelemez diye çok üzülüyorum. O, babaların en iyisi. Osman babamın yaptıklarını bana gerçek babam yapmazdı. Şimdi içimde bir şüphe var. Cuma günü gelip gelemeyeceğini bilemiyorum" diye konuştu.

Manevi babasının İçişleri Bakanı olduğuna sevinemediğini söyleyen Özlem, şöyle devam etti:

"Kendi açımdan üzüldüm. Çünkü, bunca yıl sonra gerçek bir anne, gerçek bir babam oldu. Gerçekten de ben onlarda bu sevgi ve sıcaklığı gördüm.

Ben kara kara düşünürken düğünüm nasıl olacak diye, Allah karşıma bu insanları çıkardı. Onlar bir vali gibi değil gerçek bir anne baba gibi davrandılar bana. Kendi açımdan üzüldüm ama bakan olduğuna da sevindim." Özlem Çiftçi'nin nişanlısı Alper Erciyes de Osman Güneş'in İçişleri Bakanı olmasına sevindiğini söyledi.

DUALARIM ERKEN TUTTU

Koruyucu Erciyes Ailesi'nin annesi Hatice Erciyes, oğlu Alper için Kayseri Valisi Osman Güneş'e dünürcü gittiklerini ve büyük bir hoşgörü ve nezaketle karşılandıklarını belirterek, "Dünürümüz Kayseri Valisi Osman Güneş'ten gelinimizin kahvesini içtik. Çok mütevazi bir aile. Ayşe hanım evimize geldi. Dünürümüzün bakan olmasına elbette çok sevindik.

Özlem'i son 15 günden beri öyle mutlu görüyordum ki gelinimi, kızımı mutlu eden Güneş ailesine hep dua ediyordum." Baba Mustafa Erciyes de İçişleri Bakanı Osman Güneş'in dünür olarak her türlü sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirdiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber