Tarım Bakanlığı hala 13 Mart tarihinde yaptığı görevde yükselme sınav sonuçlarını tamamlamadı

Haber Giriş : 18 Haziran 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın yetkili,
Biz Tarım Bakanlığı çalışanlarıyız. Bakanlığın 13 Mart tarihinde yapmış olduğu görevde yükselme sınavına girdik ve kazandık. Şu an İlçe/Şube müdürü olarak atama beklemekteyiz. Ancak aradan 3 ay geçmiş olmasına rağren Bakanlık hala atamaları gerçekleştiremedi. Bir Milli Eğitim Bakanlığı binlerce öğretmenin atamasını 5 saniye içinde ve objektif olarak bilgisayar ortamında yaparken, Tarım Bakanlığının yaptığı, ancak kendisine yakışan bir tavır ve uygulama olabilirdi. Nede olsa Türkiyedeki en hantal kurumlardan birisi. Bu uygulaması ile de bunu bir defa daha göstermiş oldu.

Burada bir konuya daha değinmek istiyorum. Atamalar konusunda İl müdürleri Bakanlığa baskı yaparak şu an görevde olan ve görevlerini vekaleten bakan bazı personelini korumakta, bunların yerine asil ilçe/şube müdürü atanmasını engellemektedir. Peki bunca sınava giren kişiler nereye yerleştirilecek o zaman. Bu makamları işgal eden kişiler madem o koltuklara o kadar meraklılardı neden sınava girmediler acaba?

Konuyu kısaca özetlemeye çalıştım. Şu an bu konu değişik kadrolara ataması yapılacak, sınavı kazanan 600 e yakın kişiyi ilgilendirmekte, büyük bir merak ile atamaların bir an önce sonuçlanmasını beklemektedirler.
Çalışmalarınızda başarılar dileriz...
Bir grup mağdur...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber