Binali Yıldırım: Başbakanlık görevim sona eriyor ama...

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de annesi ve kayınvalidesi adına yapılan okulların açılışını yaptı. Açılışta konuşan Yıldırım, "Başbakanlık görevim sona eriyor ama İzmir'e hizmete devam edeceğim" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Nisan 2018 16:12, Son Güncelleme : 22 Nisan 2018 16:13
Binali Yıldırım: Başbakanlık görevim sona eriyor ama...

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Karabağlar ilçesi Selvili Mahallesi'nde çocukları Bahar Büşra Köylübay, Erkam Yıldırım ve Bülent Yıldırım'ın bağışlarıyla yapılan Havva Yıldırım Anaokulu ile 32 derslikli Bahar Yıldırım İlkokulu'nun açılış törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, kürsüye torunu Ali Köylübay ile çıktı.

Yıldırım, törende yaptığı konuşmasına, "Bugün benim için, ailem için çok anlamlı, gurur verici bir gün. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hemen arifesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin İzmir'den çıkan bir milletvekili, son Başbakanı olarak sizlere hitap ederken, pek çok heyecanı da birlikte yaşıyorum. Bu anlamlı günde rahmetli anamın ve Allah uzun ömürler versin sevgili kayınvalidemin adlarını taşıyan okullarımızı güzel ilçemiz İzmir'in en büyük ilçesi, en vefakar ilçelerinden biri Karabağlar'da okuyan yavrularımıza armağan ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun." sözleriyle başladı.

BAŞBAKANLIK GÖREVİM BİTİYOR AMA...

'Birbirimize daha çok kenetleneceğiz"diyen Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Birbirimizi daha çok seveceğiz. Bir olacağız, beraber olacağız birlikte Türkiye olacağız.Her zaman söylediğim bir şey var; bizim geleceğe, ileriye bakmamız lazım. Gelecek teknolojide, bilgi toplumunda... Bilgi toplumu olmak yetmez aynı zamanda ilgi toplamı da olmalıyız. Çekirdek ailemizden başlayarak çevremizdekilerle daha çok ilgileneceğiz. Empati yeteneğimiz güçlü olacak. Ayrımcılığa, ayrılıkçı fikirlere asla yer vermeyeceğiz.Geçen gün bir şeye şahit oldum. Bakıyorum birisi düğün davetiyesinin fotoğrafını çekmiş, arkadaşına göndermiş. Sosyal medyadan arkadaşını davet ediyor. Arkadaşı da tutmuş bir çeyrek altının fotoğrafını çekip ona göndermiş 'hayırlı olsun' diye kutlama yapıyor. Şaka bir yana, teknolojiyi daha iyi kullanalım ama insanlığımızı ruhumuzu birbirimize göstermekte de cimri olmayalım.Ben İzmir'den milletvekili adayı oldum. Bana sahip çıktınız, vekil yaptınız. Yetmez dediniz, beni Başbakan yaptınız. Allah sizlerden razı olsun. Başbakanlık görevim sona eriyor ama İzmir'e hizmete devam edeceğim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber