Sağlık Bakanı Akdağ'ın ?süper ebe' ataması yorumu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 11 Mayıs 2007 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Bizim dedikodularla uğraşacak zamanımız yok. Konuşulacaksa yaptığımız çalışmalar konuşulmalı'' dedi.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret eden Akdağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Artvin Milletvekili Orhan Yıldız'ın eşi Güler Yıldız'ın Sağlık Eğitim Genel Müdürlüğünde personel daire başkanlığına atanmasıyla ilgili olarak, ''Böyle dedikodularla uğraşılmamalı. Bu dedikodular zaman kaybıdır. Bu tarz konularla geçirilecek zamanımız yok'' diye konuştu.

Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Erzurum'a geleceğini anımsatarak, şunları kaydetti:

''59. cumhuriyet hükümetimizin, tüm Türkiye'deki yeniden yapılanma çalışmaları şehrimizde de büyük bir başarıyla gerçekleştiriyor. Sayın Başbakanımız Erdoğan yarın Erzurum'da olacak ve bir dizi açılışlar gerçekleştireceğiz. Halkımızla birlikte İstasyon Meydanı'nda buluşup, tüm tesislerin açılışlarını yapacağız.''

Akdağ, ayrıca Erzurum'da kuzey ilçelerde ve ve Çat ile Karayazı ilçelerinde yaşanan sel nedeniyle zarar gören tarım alanları bulunduğunu belirterek, ''Daha önemlisi hayatlarını kaybeden değerli yavrularımız var. Onların ailelerine baş sağlığı diliyorum. Tüm afetlerde olduğu gibi bu afette de devletimiz gerekeni yapacaktır. Valiliğimize gereken maddi destek verildi'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber