Adalet Bakanlığı Ankara'da satın aldığı 100 yeni lojman için duyuru yaptı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Haziran 2007 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.
ADALET BAKANLIĞI
Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü

Sayı : B.03.0.HİG.0.00.00.05- ..../..../2007
Konu : Lojman duyurusu

????...GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
????.. BAŞKANLIĞINA
????...CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
????...BÖLGE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA

Ankara'da görev yapan hâkim ve Cumhuriyet savcılarının lojman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından Eskişehir Yolu 22. km. Yaşamkent Mah. 53. Cad. No: 32-34-36 Sedef Evler Sitesi A, B ve C Bloklarda bulunan 100 daire satın alınmıştır.

Net kullanım alanı 160 metrekare, 4 oda 1 salon, ebeveyn banyolu ve kombili daireler müteahhit firma ile yapılan protokole göre 31 Temmuz 2007 tarihinde teslim edilecektir. A Blokta 17 daire müteahhide ait olup, B ve C blokların ise tamamı Vakfa aittir.

Söz konusu lojmanlardan talepte bulunmak isteyen hâkim ve Cumhuriyet savcılarımızdan 2007 yılı için başvurusu bulunanlar ile halen lojmanda oturanların bir dilekçe ile; daha önce lojman başvurusu bulunmayanların ise ?Lojman Talep Formu? ile giriş ve en üst kat isteyip istemediklerini, giriş katları tercih edenlerin 2+1 daireleri isteyip istemediklerini ve irtibat telefonlarını belirtmek suretiyle, 29 Haziran 2007 tarihine kadar Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

2007 yılı başvurularında söz konusu lojmanları tercihleri arasında göstermiş olanların yeniden başvurmalarına gerek olmayıp, belirtilen tarihe kadar aksini bildirmedikleri takdirde talepleri değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru tarihinin sona ermesinden sonra talepler Vakıf Yönetim Kurulunca değerlendirilecek ve lojmana girmeye hak kazananların isimleri tespit edilecektir. Puanları itibariyle ara katlara giremeyenler, giriş ve en üst katı kabul etmiş olmaları halinde üst kattan başlanmak suretiyle giriş ve en üst katlardaki dairelere yerleştirileceklerdir. Temmuz ayında yapılması düşünülen tahsis işlemleri ile ilgili daha sonraki gelişmeler, lojmana girmeye hak kazananlara ayrıca duyurulacaktır.

Keyfiyetin Başkanlığınızda/Genel Müdürlüğünüzde/yargı çevrenizde görevli hâkim ve Cumhuriyet savcılarına duyurulmasını arz/rica ederim.

Ayhan TOSUN
Hâkim
Bakan a.
Genel Müdür

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber