CHP'de sessizlik, Baykal ve kurmayları dinleniyor

Haber Giriş : 05 Haziran 2007 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, listelerin açıklanmasının ardından evinde dinlenmeye geçti. CHP Genel Merkezi'nde ise sessizlik hakim.

ANKARA(ANKA)-CHP'de milletvekili aday listelerinin açıklamasının ardından, yoğun bir tempoda çalışan yöneticiler, bugünü dinlenmeye ayırdı.

Yaklaşık 3 haftadır yoğun bir şekilde milletvekili adaylarının belirlenmesi için yoğun günlere sahne olan CHP'de sessizlik hakim.

Liste çalışmalarını bizzat yürüten CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yorgunluğunu evinde dinlenerek atmaya çalışırken, parti yöneticileri de partiye gelmedi. CHP Genel Merkezi'nde görevliler dışında kimse bulunmuyor.

Öte yandan listelere giremeyen adayların nasıl tepki koyacağı merakla beklenirken, bu konuyla ilgili henüz bir itirazın yapılmadığı kaydedildi. Ancak, CHP'nin bazı il ve ilçe örgütlerinde, gösterilen adaylardan dolayı rahatsızlık duyulduğu belirtildi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILACAK

CHP yönetimi liste telaşının ardından seçimlere yönelik çalışmalara yoğunlaşacak. Mitinglerin hangi illerde yapılacağı, seçim şarkıları ve meydanlarda kullanılacak sloganların neler olacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

DSP ile seçim işbirliğine giden CHP, DSP'nin de sloganlarını kullanacak. DSP'nin seçimlere girmesi durumunda kullanmayı planladığı ?Solda Yürek Var? sloganı CHP'nin mitinglerinde alanları süsleyecek.

CHP, seçim müziği konusunda da arayışını sürdürüyor. Bir önceki seçimlerde sağa yakın sanatçı Uğur Işılak'ın ?Haydi Anadolu? şarkısını kullanan CHP'de bu kez, sol eğilimli sanatçılar gündemde.

Türk Halk Müziği sanatçısı Sadık Gürbüz'ün ?Şimdi CHP Zamanı? adlı şarkısının yanı sıra, Edip Akbayram'ın ?Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar? ve 10. Yıl Marşı'nın alanlarda çalınması bekleniyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber