Şehit cenazesinde Cumhurbaşkanı'na 'af' protestosu: Ahmet Necdet Sezer nerede?

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2007 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli'de terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Er Eyüp Yabangülü'nün cenazesinde Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e tepki gösterildi.

Şehit cenazelerinde gözyaşları sel oldu

Terör örgütü PKK mensubunu affettiği için Cumhurbaşkanına tepki gösteren bir vatandaş, "Affedilen teröristler canlarımızı öldürüyor' şeklinde konuşunca cenazeye katılan diğer vatandaşlarda alkışlayarak destek verdi.

Şehit Eyüp Yabangülü için memleketi olan Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Alamettin kasabasında tören düzenlendi. Törene katılan çok sayıda vatandaşın arasında bir kişi, cenaze namazı kılınacağı sırada yüksek sesle konuşmaya başladı. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e ve siyasilere tepki gösteren şahıs, "Ahmet Necdet Sezer nerede. Aynı anda 100 tane teröristi affediyor. Affettiği PKK'lılar canlarımızı öldürüyor. Evlatlarımızı öldürüyor. Onlar rahat yatarken, bizlerin anaları ağlıyor. Yüreği yanıyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar şahsın bu konuşmasını alkışlayarak destek verdi ve PKK aleyhine sloganlar attı. Bu arada uyarılar üzerine birkaç kişi konuşan şahsı oradan alarak uzaklaştırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber