Vekil adaylarına siyasi koç tutun önerisi

Haber Giriş : 13 Haziran 2007 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22 Temmuz genel seçimleri siyasileri olduğu kadar reklam sektörünü de harekete geçirirken, firmalar da hem siyasi partilerin hem de milletvekili adaylarının karşısına birbirinden farklı proje ve önerilerle çıkıyor. Vekil adaylarına yönelik tavsiyelerin başında ise kendilerine seçime giden yolda bir ?siyasi koç? tutmaları geliyor.

Seçim öncesi milletvekili adaylarının karşısına ?Şimdi İktidar Olmanın Tam Zamanı? sloganı ile çıkan NLP DAP (Duyusal Algı Programlama) Merkezi, Türkiye'de ilk kez 15 modüllü bir programı hayata geçiriyor. ABD devlet başkanları ve İngiltere Kraliyet ailesi başta olmak üzere 35 ülkede uygulanan ?Siyasi Koçluk? programının artık Türkiye'de de uygulandığına dikkat çekilirken birçok bakan, milletvekili ve bürokratın da bu yönteme başvurduğu kaydediliyor. ?Liderler ve milletvekili' adaylarının siyasi koçları tarafından uygulanacak programla, seçimden başarıyla çıkabileceği savunulurken, NLP programı da ?Beyin, dil ve davranış? üçgeni bütünlüğünde uygulanıyor. Programın süresi lider ve milletvekili adaylarının mevcut durumlarına göre değişim gösteriyor ancak bu süreler genel olarak 10-12-25-45 saatlik süreleri kapsıyor.

Türkiye'de siyasi koçluğun uygulayıcıları arasında bulunan NLP Siyasi Koçu Mustafa Kılınç da ?milletvekili adaylarımıza seçimde başarı olmaları için bu programı öneriyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber