Turkcell'e, toplumla Devleti yakınlaştıma ödülü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2007 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turkcell, Monte Carlo'da düzenlenen Mobile Messaging Awards'de, "888 TurkcellBelediyePostası" servisiyle birincilik ödülü aldı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, 888 Belediye Kanalı-Mobil Demokrasi Platformu olarak adlandırılan servisin, toplumla devleti yakınlaştırmak için eşsiz ve en etkin mobil hizmet yöntemlerinden biri olarak adlandırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Monte Carlo'daki "Global Messaging" konferansında açıklanan sonuçlara göre, Mobile Messaging Awards'de Turkcell'in "888 TurkcellBelediyePostası" servisinin, "Messaging Application/Service: Public Sector/Not For Profit" kategorisinde birincilik ödülünü aldığı bildirildi.

Turkcell adına ödülü alan Kurumsal Servisler Bölüm Başkanı Burak Ertaş, açıklamada "Belediye Kanalı-Mobil Demokrasi Platformu" olarak adlandırılan servisle yerel yönetimlerin, vatandaşları yol durumu, altyapı, su ve elektrik kesintisi, trafik, sağlık, kültürel ve sosyal aktiviteler gibi konularda anında bilgi sahibi yapma imkanı bulduğunu belirterek, böyle bir imkanı sunmaktan ve aldıkları ödülden çok mutlu olduklarını ifade etti.

Açıklamada ayrıca, belediyelerin 888 numaralı hücre bilgi kanalı (Cell Broad Cast) üzerinde yayın yapmalarına olanak tanıyan servise ilave olarak, 3870 kısa mesaj numarasından da SMS'le görüş ve öneriler bildirilebildiği, anketler düzenlenebildiği ve böylelikle belediyelerin, gelecekteki proje ve planları için vatandaşların görüşlerini dikkate alma fırsatını yakalayabildiği belirtildi.

"888 TurkcellBelediyePostası" hücre yayın kanalı hizmetinin tanıtımının 2004 yılı sonunda yapıldığı ifade edilen açıklamada, 2006 Nisan ayı itibarıyla 45 belediyede 6 milyon Turkcell kullanıcısının, toplumla devleti yakınlaştırmak için eşsiz ve en etkin mobil hizmet yöntemlerinden biri olarak adlandırılan bu hizmetten faydalanabildiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber