Ordu Rektörü iddialı konuştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 18:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

REKTÖR İDDİALI KONUŞTU

- ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. HALUK KEFELİOĞLU:

- "BANA DESTEK VERİLİP DE 4 YILDA ÜNİVERSİTEYİ BELLİ BİR NOKTAYA GETİREMEZSEM, BENDEN HESAP SORSUNLAR"

(FOTOĞRAFLI)

MUHSİN YILMAZ

ORDU (İHA) - Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, "Bana destek verilip de 4 yılda üniversiteyi belli bir noktaya getiremezsem, benden hesap sorsunlar" dedi.

Fatsa'da yayınlanan Yenihaber Gazetesi çalışanları ve köşe yazarlarını kabul eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Ordu'nun üniversiteyi çok istediğini belirterek, "Ordu istiyor, Ordu destek veriyor, önümüze engel koymuyor ve önümüzü açmaya çalışıyor. Ordu ilinin üniversite kavramı üzerinde çok fazla bilgisi olmadığı için ne yapacağını da çok iyi bilmiyor. Ben 4 yıl sonra bu üniversiteyi nereye getirmek istiyorum, kısa vadede neler yapacağım, orta vadede neler yapacağım ve uzun vadede neler yapacağımla ilgili çalışmalara başladım. Bunları yaparken halktan, siyasilerden ve sivil toplumdan beklentilerim neler. Bana gerekli destek verilip de ben de üniversiteyi belli bir noktaya getiremediysem, bana hesap sorun. Yok bana destek verilmezse de kimse bana hesap soramaz" diye konuştu.

Yenihaber Gazetesi sahibi Yavuz Selim Eser, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu'na bir buket çiçek takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber