Hastanede dayak gerginliği

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 17 Haziran 2007 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde yatan annesini ziyarete giden 26 yaşındaki Abdullah Çelik'in özel güvenlik görevlisi 5 kişi tarafından dövüldüğü iddiasıyla Acil Servis önünde toplanan yakınları, polis ve güvenlik görevlilerine tepki gösterdi.

Hastanenin Göğüs Hastalıkları Servisi'nde tedavi gören annesi 56 yaşındaki Melek Çelik'i ziyarete gelen Abdullah Çelik, güvenlik görevlileriyle tartıştı.

Tartışmanın ardından annesini ziyaret eden Abdullah Çelik'in çıkışta yeniden tartıştığı 5 güvenlik görevlisi tarafından bir odaya kapatılarak coplarla dövüldüğü iddia edildi. Çelik daha sonra aynı hastanenin acil servisinde tedaviye alındı.

Abdullah Çelik'in olayı duyan yakınları, hastane acil servisi önünde toplandı. Polis ve güvenlik görevlilerine tepki gösteren grup, gerekli tedavinin yapılmadığını iddia ederek Çelik'i başka bir hastaneye götürmek istedi. Sedyeyle dışarı çıkartılan Çelik, dakikalarca güneş altında ambulans bekledi.

Polis hastane acil servisi önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, hastaneye çevik kuvvet ekipleri de takviye edildi. Çelik'in yakınları polise, ?Halkı koruyacağınıza, güvenliği koruyorsunuz.

Özel şirketlerin değil, halkın arkasında olun. Çevik kuvveti niye çağırdığınız. Biz ne yaptık. Biz terörist miyiz?? diye tepki gösterdi. Abdullah Çelik daha sonra bir ambulansla özel bir hastaneye götürülürken, yakınları hastane önünden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber