Noter takibiyle zayıfladı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Haziran 2007 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL'da, fazla kilolarından şikayet eden 29 yaşındaki Yeliz Ceylan, noter takibi ile 13 günde 2 beden zayıfladı.

Kilolarıyla başı dertte olan 1 çocuk annesi Yeliz Ceylan, zayfılatıp incelttiği iddia edilen termal şortla birlikte tuz satan firmaya girip ürünü inceledi. Emin olamayan Ceylan'a firma yetkilileri, noter huzurunda takip teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Yeliz Ceylan'ın 28 Şubat 2007 tarihinde Beyoğlu 21'inci Noter yetkilileri tarafından ölçüleri alındı. Noter, Ceylan'ın bel ölçüsünü 80, göbek ölçüsünü 94, kalça ölçüsünü ise 104 olarak tastiklendi. Yeliz Ceylan, 13 gün boyunca iş çıkışı, Lut Gölü'nden çıkarılan inceltici tuzu, sıcak su dolu çay baydardağında eriterek vücuduna sürüp termal şortu giyerek koşu bandında 1 saat yürüyüş yaptı.

13 Mart 2007 tarinde Beyoğlu 21'inci Noteri'ne giden Yeliz Ceylan'ın yeniden vücut ölçüleri alındı. Ceylan'ın bel ölçüsü 75, göbek ölçüsü 82, kalça ölçüsü ise 96 santimetre olarak tastiklendi.

13 GÜNDE 2 BEDEN ZAYIFLADI

13 günde hem 42 olan beden ölçüsünü 38'e indiren, hem de sonucu noter huzurunda tastikleten Ceylan, ?Açıkçası bu kadar zayıflayacağıma inanmıyordum. Farkı ben kendimde görüyordum, ama noter huzurunda da kanıtlanmış oldu. Sonuçtan çok memnun kaldım. Her gün aynı şekilde yedim. Sadece işten eve döndüğümde bir saat koşu bandı ile yürüyüş yaptım. Herhangi bir diyet sözkonusu olmadı. Hiçbir kıyafetim olmuyor. 42 bedene kadar çıktım ama, sonrasında 38 bedene kadar düştüm. Şimdi hiçbiri olmuyor? dedi.

Firma Yöneticisi Tilda Mayer, şort ve tuzun özelliğini, ?Vücudunuzdaki ısıyı arttırıyor ve dolayısı ile vücudunuzdaki kan dolaşımını da arttırmış oluyor. Vücudunuzda bir sauna etkisi yaratıyor. Sizi terletiyor. Özellikle bel, kalça ve göbek kısımlarında çok miktarda terliyorsunuz. Bu da selülitlerinizin azalmasında, incelmenizde, sıkılaşmanızda çok önemli bir etken oluyor. Eğer egzersiz yapabileceğiniz bir durumunuz yoksa, normal ev işlerinizi yaparken şort ile beraber yaparsanız terlediğinizi ve etkilediğini göreceksiniz? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber