İntihar eden hakim eşini döverken görüntülenmiş/ Fotoğraflı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2007 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sürekli kavga ettiği eşiyle barışma isteği reddedilince eşinin gözleri önünde intihar ettiği ileri sürülen Bağcılar Adliyesi Hakimi E.Y'nin, sokak ortasında tartışığı eşini tekme tokat döverken kameralara yakalandığı ortaya çıktı.

Baba evine dönmek için Sinop'a giden eşini ikna etmek isterken aldığı 'red' cevabı üzerine intihar ettiği belirtilen hakim E.Y., görev yaptığı Bağcılar Adliyesi'nin yakınlarında karısını döverken kameralara yakalanmıştı.

Bağcılar Adliyesi'nde görev yapan ağır ceza hakimi E.Y'nin Sinop'ta intihar etmesinin ardından cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Karısıyla sorunları olan ve eşini sık sık dövdüğü iddia edilen E.Y., bir süre önce Bağcılar Meydanı'nda karısını döverken kameralara yakalanmıştı. Bağcılar Meydanı'nda eşiyle tartışırken görüntülenen ağır ceza hakimi, görüntülendiğini fark edince basın mensuplarına yönelerek, "Ben Bağcılar Adliyesi hakimiyim, o kişi de eşim. Beni ne hakla çekiyorsunuz? Bu görüntüleri yayınlarsanız sizi pişman ederim" diye tehditler savurmuştu.

Elindeki otomobil anahtarı ile eşine zarar vermeye çalışan E.Y., kurtulmaya çalışan karısına tekme tokat saldırmıştı. E.Y, yaklaşık 2 ay önce Bağcılar'da meydana gelen olayda basın mensuplarını tehdit ederek, "O kişi benim karım, ne hakla özel meselemizi görüntülemeye çalışıyorsunuz" şeklinde konuşmuştu.

Karısının gözleri önünde intihar eden E.Y'nin cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından ailesine teslim edildi. Öğle saatlerinde Ataköy 5. Kısım Camii'ne getirilen hakim E.Y'nin cenazesi., burada kılınan namazın ardından toprağa verilirken, Bağcılar Meydanı'nda dayak yerken görüntülenen E.Y'nin eşinin ise cenazede güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber