Polisi bıçaklamak hayatına mal oldu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 27 Haziran 2007 06:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Bağcılar'da polis ve mahalle gençleri arasındaki tartışma kanlı bitti. Önceki gün akşam oyun salonu işletmecisi Mete Ergün, arkadaşlarıyla iş yerinin önünde gürültü yapınca semt sakinleri komşuları olan polis memuru Erdem Y.'den yardım istedi. Polis memuru Erdem Y. de gürültü yapan grubu uyarmak isteyince tartışma çıktı.

Oyun salonundan döner bıçağı alan Ergün, polis memurunu kolundan yaraladı. Bunun üzerine polis memuru da beylik tabancasıyla ateş ettiği gencin ölümüne, arkadaşı Erkin Ç.'nin de yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından hırpalanan polis memuru 300 metre mesafedeki Bağcılar Emniyeti'ne sığınmak zorunda kaldı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan polis tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BİNAYI TAŞA TUTTULAR

Mete Ergün'ün ölümünün ardından yaklaşık 50 kişilik bir grup, polis memurunun oturduğu binanın önünde toplanarak evi taşa tuttu. Çok sayıda Çevik Kuvvet ile motorize ekibin sevk edildiği sokakta toplanan grup, biber gazı sıkılarak binadan uzaklaştırılabildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber