CHP'li Kayalar: Hedefim CHP'yi Yozgat'ta birinci yapmak

Haber Giriş : 04 Temmuz 2007 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'nin milliyetçi muhafazakar kanadından Lütfullah Kayalar, yaklaşan seçim öncesi çalışmalarını memleketi Yozgat'ta yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirterek hedefinin, ?CHP'yi Yozgat'ta birinci yapmak? olduğunu söyledi.

Kayalar, seçim sürecini ve çalışmalarını değerlendirdi.

?HEDEFİMİZ YOZGAT'TA CHP'Yİ BİRİNCİ YAPMAK?

CHP'nin Yozgat adayı Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarını memleketi Yozgat'ta yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yozgat'ın kendisini çok iyi tanıdığını ve yıllarca hizmetlerini bildiğini şimdi de aynı şekilde devam ettiğini söyleyen Kayalar, ?Yıllarca siyaset yaptım. Ne meydanlara ne hizmete yabancı değilim. Yozgatlılarda bunu iyi biliyor? değerlendirmesini yaptı.

Kayalar, hedefinin 22 Temmuz Genel seçimlerinde, CHP'yi, Yozgat'ta birinci yapmak olduğunu söyledi. Kayalar şunları söyledi:

?Yozgat'ta 639 köy var. Bunların hepsini 22 Temmuz'a kadar tek tek dolaşmayı hedefliyorum. Yozgatlı beni çok iyi tanır. Köklü vaatlerimi yeniden hayata geçirmeye çalışıyorum. Yerel miting düzenliyorum. Bugüne kadar 13 ilçe gezdim. Toplam 14 ilçemiz var.?

?BEN PARTİZANLIK YAPMADIM?

Siyasi yaşamı boyunca hiç partizanlık yapmadığını dile getiren Kayalar, hizmetlerinin Yozgat için olduğunu ve şimdi de aynı şekilde devam edeceğini belirtti. Kayalar şöyle devam etti:

?Bugüne kadar halkın verdiği oya göre, partiye göre ayrıma tabu tutmadık. Politikamız geçmişte neyse aynen devam edecek. Halk ta zaten partizanca yaklaşmıyor.

AKP'nin 2002 seçimlerinde yüzde 52 oyu vardı. Şimdi bizim hedefimiz Yozgat'ta birinci parti olmak.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber