Erdil Paşa, havlu kralını da yaktı

Haber Giriş : 06 Temmuz 2007 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saray Cezaevine konulan Deniz Kuvvetleri eski Komutanı İlhami Erdil, Bursalı ünlü havlu kralı Emin Nallar'ı da mağdur etti. Filmlere konu olayda, Nallar'ın başı bakın nasıl derde girdi?

Haksız mal edinmekten cezaevine giren Deniz Kuvvetleri eski Komutanı İlhami Erdil, isim benzerliği nedeniyle Bursa'lı ünlü bir işadamını da mağdur etti. Karşılıksız çek, adam yaralama, evrakta sahtecilik gibi suçlardan hükümlülerin olduğu bir koğuşta kalan Erdil, cezaevine girdiği gün bilmeden, Bursa'nın önde gelen havlu kralı ve tekstilci Emin Nallar'ı da mağdur etti. Erdil'in koğuş arkadaşlarından biri de aynı isim ve soyadını taşıyan ve karşılıksız çekten mahkum olan Emin Nallar idi.

AKP MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bursa'da ise, aynı isim ve soyadını taşıyan Minteks tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Emin Nallar vardı. Gazetelerde Erdil'in koğuş arkadaşları arasında Emin Nallar isminde bir kişi olduğunu okuyanlar, hemen telefona sarılıp Bursa'lı iş adamının evi ve bürosunu aradı. Nallar, arayan bütün dostlarına isim benzerliğini izah etmek zorunda kaldı.

Gazeteport'a konuşan Nallar, "Ben 1958 yılında Bursa'da doğdum. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Halen havlu sektöründe önde gelen bir firmanın yönetim kurulu başkanıyım. Ülkesini seven bir insanım. Bırakın cezaevini, bugüne kadar en ufak karakolluk bir durumum dahi olmamıştır" dedi.

YALÇINBAYIR UYARDI

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve Türkiye Ev Tekstil Derneği yönetiminde yer aldığını ifade eden Nallar, iİsim benzerliğine ilişkin kendisini ilk olarak AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır'ın aradığını ve uyardığını söyledi. Nallar, AKP Bursa İl yönetiminde de 4 yıldır görev yapıyor. AKP'den milletvekili aday adayı da olan Nallar, "Ben 250-300 işçi arkadaş ile birlikte çalışıyorum. Adı geçen ve cezaevinde olan Emin Nallar ile hiçbir ilgim ve alakam yok. Gelen telefonlardan bıktım usandım, ben işimin başındayım" diyerek dert yandı

gazeteport

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber