Gürün'de sinema şöleni başladı

Gürün'de sinema şöleni başladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Mart 2019 09:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2019 10:00
Gürün'de sinema şöleni başladı

Eğitim 7.Sanat ile buluşuyor

Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün destekleriyle Gürün Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Eğitim Vizyonuna uygun olarak öğrenci, öğretmen, veli ve ilçe halkının eğitime ve sanatsal faaliyetlere ilgisini artırmak amacıyla Eğitim 7. Sanatla Buluşuyor sloganıyla Sinema Şöleni düzenlendi

İlk gösterisi Dünya Tiyatro Gününde, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında lise son sınıf öğrencileri için gösterilen "Çanakkale Yolun Sonu" filmiyle başladı.

Programa MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Daire Başkanı Abdulhamit Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Şube müdürleri İlhami Temur, Öner Savaşkan, okul İdarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gürün'ün ilçe oluşunun 150.yılı ve Sivas Kongresinin 100.yılı etkinlikleri kapsamında öğrenci, öğretmen ve veliler için her ay gösterilecek yeni filmlerle devam edecek olan Sinema Şöleni 25 Eylül 2019 tarihinde sona erecektir.

Proje ile öğretmen, öğrenci, veli ve ilçe halkının eğitime ve sanata ilgisini artırarak sinema yoluyla eğitimde yeni bir ışık yakılması ve farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.

Sinema Şöleni 21 Mart ve 25 Eylül 2019 tarihleri arasında öğretmen, öğrenci, veli ve ilçe halkı için perdelerini sonuna kadar ücretsiz olarak açıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber