GP mazot için 10 gün istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2007 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirin: Barajı geçememe gibi bir sorunumuz yok.

Genç Parti (GP) Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, meclise girdikten 10 gün sonra mazotu 1 YTL'ye indireceklerini söyledi.

Şirin, partisinin Çorum milletvekili adayları ile Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Mazotu 1 YTL yapacağız dedik, herkes taklit etmeye başladı'' dedi.

Meclise girdikten 10 gün sonra mazotu 1 YTL yapacaklarını savunan Şirin, zirai gübredeki yüzde 18'lik KDV'yi ve zirai ilaçtaki yüzde 8'lik KDV'yi kaldıracaklarını belirtti.

Şirin, şunları kaydetti:

''Parti olarak mazotu yüzde yüz 1 YTL yapacağımızın taahhüdünü veriyorum. ÖSS'yi kaldıracağız, emeklilere de bir yılda 14 maaş vereceğiz. Harçları kaldıracağız. İşsiz gençlerimize aylık 350 YTL maaş vereceğiz ve tohumu çiftçiye 3 sene bedava vereceğiz. Detaylara daha girmek istemiyorum.''

Parti olarak 40 milyar dolarlık bir paket hazırladıklarını ifade eden Şirin, tüm bu projeleri Genç Parti'nin dışında hiçbir partinin yapamayacağını iddia etti.

22 Temmuz seçimlerinde barajı geçen 3. parti olacaklarını savunan Şirin, ''Barajı geçmeme gibi bir sorunumuz asla olmayacak. GP olarak 22 Temmuz seçimlerine çok iyi hazırlandık'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber