Shell, LGBT personeline destek olacağını açıkladı

Hollanda firması olan Shell, LGBT personeline destek olacağını açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Nisan 2019 01:57, Son Güncelleme : 09 Nisan 2019 01:59
Shell, LGBT personeline destek olacağını açıkladı

Dünyanın en büyük Hollandalı petrol firması Shell, LGBT yani lezbiyen, gay, biseksüel ve trans olan personeline destek olacağını açıkladı.

Yapılan açıklama, Shell'in Türkçe internet sitesinde yayımlandı.

Shell'den yapılan açıklama şu şekilde:

Shell'de farklı deneyimlere sahip göze çarpan kişilere destek oluyor ve işyerinde LGBT kapsayıcılığının öncüsü olmak için mücadele ediyoruz.

Shell'de çalışanlarımızın çeşitliliğine özen gösteriyoruz çünkü kapsayıcı bir işyerinin çalışanlarımızın kendini geliştirmesine ve bu sayede işimizin gelişmesine olanak sağladığına inanıyoruz.

Çalışanlarımız mükemmelleştikçe biz de mükemmellik kazanıyoruz. Bu nedenle lezbiyen, gay, biseksüel ve trans (LGBT) personelimize destek olmaktan, cinsel yönelimine veya cinsiyet kimliğine bakmaksızın çalışanlarımızın eşitliğini öne çıkarmaktan gurur duyuyoruz.

Dış dünya değiştikçe LGBT sorunlarına yönelik toplumsal yaklaşımın da tüm dünyada değişiklik gösterdiğinin farkındayız.

Bizim yaklaşımımız, bireysel inançları değiştirmek yerine çalışanlarımıza yönelik saygıyı güçlendirmek ve bu konudaki farkındalığı arttırmak. Çalışma Kurallarımız, tüm çalışanlarımıza, çalıştıkları yerden bağımsız olarak cinsel yönelimlerine veya cinsel kimliklerine bakmaksızın fırsat eşitliği sunmamızı öngörüyor.

Açıklamanın linki için tıklayın.

https://www.shell.com.tr/careers/diversity-inclusion/lgbt-talent-at-shell.html

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber