Bağımsız vekil adayı boş meydana konuştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2007 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN BOŞ MEYDANDA MİTİNG

- AMASYA BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI NURULLAH ÇOLAK, 2. MİTİNGİNDE DE BOŞ MEYDANA KONUŞTU

- MİTİNG ÖNCESİNDE HAZIRLIKLARINI TEK BAŞINA YAPAN NURULLAH ÇOLAK'I, AİLESİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI

DERYA YETİM

AMASYA (İHA) - Amasya Bağımsız Milletvekili Adayı Nurullah Çolak, ikinci mitinginde de boş meydana konuştu. Çolak'ı ailesi dışında bir kaç kişi dinledi.

Yavuz Selim Meydanı'ndaki miting öncesinde hazırlıklarını tek başına yapan bağımsız milletvekili adayı Nurullah Çolak, kısa bir süre yağmurun dinmesini basın mensupları ile şemsiyenin altında girerek bekledi. Çolak, kendisini takip eden basın mensupları ve polislere meyve suyu ikram etmeyi de ihmal etmedi. Yağmurun ardından boş meydanda konuşmasına başlayan Nurullah Çolak, daha sonda bazı meraklı vatandaşlara kendisini dinlettirdi. Ailesi ile birlikte toplam 20 kişilik bir gruba hitap eden Nurullah

Çolak'ın mitingine 50 civarında polis memuru görev yaptı.

Mitinge tek başına hazırlanmaktan mutlu olduğunu ifade eden Nurullah Çolak, "Ben vatandaşa bir şekilde ulaşırım, vatandaşın bana, vekil adayına ulaşması gerek. Bugün hava yağmurlu, güneşli olsaydı daha güzel olurdu. Önemli olan millet benim televizyonlarda görüşlerimi dinlesin. Önemli olan fikirlerdir" dedi. Oğluna sonuna kadar destek vereceğini açıklayan baba Saadettin Çolak da, "Her hususta destekçisiyim, ona güveniyorum, bu işi layıkıyla yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Evli, 2 çocuk babası ve metalürji mühendisi olan Nurullah Çolak, milletvekilliğini kazanamaması durumunda yaptığı iş olan pazarcılığa yeniden döneceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber