AKP binalarında bombalı saldırı alarmı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2007 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne, Vatansever Kuvvetler Güç Birliği adına gönderilen e-posta, polisi harekete geçirdi. Elektronik ortamda atılan mesajda, çete ve örgüt kurdukları gerekçesi ile tutuklanan üyelerin serbest bırakılmaması halinde AK Parti'nin parti binalarının bombalanacağı belirtildi.

22 Temmuz Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen bir e-posta polisi harekete geçirdi. Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi imzası ile gönderilen e-postada, operasyonlarda gözaltına alınan kişilerin serbest bırakılmaması halinde AK Parti'nin il ve ilçe binalarının bombalanacağı tehdidinde bulunuldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunun üzerine çok gizli ibaresiyle ilçe emniyet müdürlüklerini uyararak gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Bilgi İşlem Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Önceki gün atılan e-postanın geldiği IP adresini tespit etmeye çalışan ekipler, AK Parti'nin parti binalarındaki güvenlik önlemlerini de artırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber