MHP, İzmir'de dev konvoy yapmayacak

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 20 Temmuz 2007 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seçim sürecinde insan sağlığını tehlikeye atmamak için sentetik yapıştırıcılarla afiş yapıştırmayan MHP İzmir İl Başkanlığı, seçim çalışmalarında dev konvoylar düzenlemeyeceğini açıkladı.

Diğer partilerin gövde gösterisi yapmak için fırsat kolladığına işaret eden MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Milletimizin can ve mal güvenliği partimize gelecek oylardan daha kıymetlidir. Şehir trafiğini kilitlediğimiz takdirde cankurtaran ve itfaiyelerin çalışamaması sebebiyle yaşanacak olumsuzluklar bizi üzer."dedi.

Seçmenin zaten büyük oranda kararını verdiğini belirten Dervişoğlu, "Her parti, eteğindeki taşı döktü. Söyleyeceğini söyledi. Bu saate kadar kendisini milletine ifade edemeyen partinin son ataklarla başarılı olması mümkün değil. Biz dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi de yarın milletimizin içinde olacağız. Görüyoruz ki İzmirli hemşehrilerimizin oyları gizli ama niyetleri açık. Milletimizin tercihi tek başına MHP iktidarı olacak." şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde vatandaş ve çevre sağlığını düşünerek hareket ettiklerine dikkat çeken Dervişoğlu, şu açıklamada bulundu: "Seçimler gelip geçicidir asıl olan milletimizin kendisidir. Bir seçim için vatandaşımızın sağlığını hiçe saymak bize yakışmazdı. Bu sebeple seçim çalışmalarımızda sentetik yapıştırıcılar kullanarak afiş yapıştırmadık. Ses sistemi bulundurduğumuz araçlarımızda yüksek ses kullanılmaması hastane ve ibadethane çevresinde açılmamasını sağladık. Çok sayıda partilimiz dev seçim konvoyu oluşturulmasını istedi. Ancak kent trafiğini kilitleyecek bu hareket milletimizin can ve mal güvenliğini tehlikeye atabileceğinden endişe duyuyoruz. Bu nedenle dev konvoy yapmayacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber