Kocaeli'de çatışma: 2 polis yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2007 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istediği motosikletteki iki kişi ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada, 2 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çayırova beldesi D-100 Karayolu Bayramoğlu sapağında, 41 UC 672 plakalı motosikleti şüphe üzerine durdurmak istediler.

Kısa süren kovalamacanın ardından polisin ''dur'' ihtarına silahla karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, polis memurları Yusuf Çalışkan (43) göğsünden ve karnından, Şaban Gök (33) ise bacağından yaralandı. Çatışma sırasında paniğe kapılarak motosikletten düşen zanlılar, olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Yaralı polis memurları, meslektaşları tarafından Anadolu Sağlık Merkezine kaldırıldı. Yusuf Çalışkan burada ameliyata alındı, Şaban Gök, ilk müdahalenin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresinde yaptıkları aramada, zanlılar H.A. (31) ile V.Y'yi (28) kısa sürede yakaladılar. Olay yerinde yapılan incelemede, 11 adet boş kovan ile olay yerinin yakınındaki bir derede zanlılar tarafından kullanıldığı sanılan tabanca bulundu.

Motosikletten düşerek hafif yaralandıkları belirtilen iki zanlı, gözaltına alındı. Zanlıların çok sayıda suçtan sabıkası olduğu, birinin sahte kimlik kullandığı ve değişik suçlardan arandığı öğrenildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber