Yolcuları indirip, İETT otobüsünü ateşe verdiler

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2007 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyoğlu'nda köprü üzerinde seyreden İETT otobüsünün önünü kesen bir grup, yolcuları indirdikten sonra otobüse molotoflarla saldırdı. Yolcuların gözü önünde alev alev yanan otobüs, kullanılamaz hale geldi.

Olay, Halıcıoğlu Caddesi'ndeki Çıksalın Köprüsü'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mecidiyeköy-Zeytinburnu hattında çalışan Ali Osman Poyraz yönetimindeki 34 TN 2402 plakalı İETT otobüsünün önü, 10 kişilik bir grup tarafından kesildi. Yüzlerini peçelerle kapatan grup üyeleri, yolcuları otobüsten indirdikten sonra otobüse molotoflar attı. Otobüsün camlarını da kıran grup, hızla olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu. Son model belediye otobüsü ise, yolcuların gözü önünde alev alev yandı. Yangın, Şişli ve Beyoğlu itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, otobüs kullanılamaz hale geldi.

Olayın şokunu üzerinden atamayan bir yolcu, "Yüzleri peçeli grup, otobüsün önünü keserek durdurdu. Yolcuları indirdiler. Daha sonra otobüsün içine çok sayıda molotof attılar. Yüzlerini göremedik. Daha sonra kaçıp gittiler. Otobüs ise gözümüzün önünde yandı" diye konuştu.

Olay sonrasında çok sayıda çevik kuvvet ve polis ekibi bölgeye sevk edilirken, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber