20 Ağustos 2007'nin Önemli Gündem Başlıkları...

Haber Giriş : 20 Ağustos 2007 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKA, 20 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ GÜNDEMİ

-11. CUMHURBAŞKANI SEÇİLİYOR

-TBMM'de 11. Cumhurbaşkanı seçiminin birinci tur oylaması yapılacak. Cumhurbaşkanı adayları Kayseri Milletvekilleri Abdullah Gül, Sabahattin Çakmakoğlu ve Eskişehir Milletvekili Tayfun İçli için ilk tur oylama saat 15.00'de başlıyor.

-İLT TUR OYLAMA ÖNCESİNDE PARTİLERDE SON HAZIRLIKLAR

-AKP DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPACAK

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak milletvekilleriyle değerlendirme toplantısı yapacak.

-CHP'DEN BASIN TOPLANTISI

-CHP yöneticileri, 11. Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili olarak TBMM'de basın toplantısı düzenleyecekler.

-DTP GRUBU TOPLANANACAK

-Demokratik Toplum Partisi Meclis Grubu, yapacağı toplantıda Cumhurbaşkanı seçimlerinde izleyecekleri sratejiyi belirleyecek.

-GÜL'ÜN DESTEK ARAMA TURLARI SÜRÜYOR

-Cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylamasının öncesinde Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül destek turlarını sürdürüyor. Gül Türkiye Barolar Birliği'ni ziyaret edecek, ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras ile görüşecek.

-KAMUDA TOPLU GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

-Hükümetle kamu çalışanı sendikaları arasındaki toplu görüşmelerin ikinci turu Başbakanlık merkez binada başlıyor. (Saat: 10.00)

-DİYANET: ?CAMİYE KİRLİ ÇORAPLARLA GİRMEYİN?

-Diyanet İşleri Başkanlığı, vatandaşları, camiye gelirken, her türlü rahatsız edici görüntüden uzak kıyafetlerle gelmeleri ve temizliğe özenmeleri konusunda uyardı. Başkanlık, ?Camiye kirli çoraplarla, ter kokan ayaklarla, çamurlu elbiselerle gelinmemeli, cemaat rahatsız edilmemelidir? dedi.

-ESKİ KOCANIN SOYADINI TAŞIMAYA YARGI ENGELİ

-Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eski kocasının soyadını taşımayak isteyen kadınları üzecek bir kara imza attı. Daire, boşanma davası sonuçlandıktan sonra mahkemeye dilekçe vererek boşandığı kocasının soyadını almak isteyen kadının talebini reddetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber