Erdoğan anısını paylaştı: Eşimle beni yarım saat beklettiler

Erdoğan, İsrail'i samimi bulmadığını belirterek, "Ben başbakan olarak İsrail'e gittim. İsrail'den Filistin tarafına geçerken eşimle beraber arabada yarım saat sınırda bekletildim. Niye bekletildiğimi anlayamadım.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Eylül 2019 22:51, Son Güncelleme : 25 Eylül 2019 23:08
Erdoğan anısını paylaştı: Eşimle beni yarım saat beklettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve Pakistan ortak ev sahipliğinde "Nefret Söylemiyle Mücadele" temalı yüksek düzeyli yan etkinlikte konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında İsrail'de yaşadığı bir anısını anlatarak İsrail'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Resmi ziyaret için gittiği İsrail'de araçta eşiyle birlikte yarım saat bekletildiğini söyleyen Erdoğan, "Lafa geldiği zaman özgürlüğü savunurlar ama hiçbir zaman samimi değildirler" dedi.

İSRAİL'E SAMİMİYET ELEŞTİRİSİ

Erdoğan, İsrail'i samimi bulmadığını belirterek, "Ben başbakan olarak İsrail'e gittim. İsrail'den Filistin tarafına geçerken eşimle beraber arabada yarım saat sınırda bekletildim. Niye bekletildiğimi anlayamadım. Resmi bir ziyaret için Tel-Aviv'deyim. Tel-Aviv'den geçerken başıma bu olay geldi. Ve bunu her zaman anlattım, anlatıyorum ve anlatacağım. İşte İsrail'in devlet liderlerine, devlet başkanlarına, başbakanlarına yaklaşımı budur. Eğer kimi beğeniyorlarsa onun için kapılar açıktır. Beğenmiyorlarsa kapılar kapalıdır. Lafa geldiği zaman özgürlüğü savunurlar ama hiçbir zaman samimi değildirler" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber