Hastanede yangın paniği!.. Bebekleri itfaiye son anda kurtardı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2007 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BATMAN'daki, özel bir hastanede elektrik kontağından çıkan yangın, paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahale ettiği yangın, 2 saatte kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen bebekler itfaiye ve Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.

Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan özel bir hastanede bu sabah saatlerinde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, paniğe yol açtı. Kentteki bütün kurum ve kuruluşların itfaiyle ekipleri seferber olarak yangına müdahale etti. TPAO, TÜPRAŞ, Belediye ve Sivil Savunma arama ve kurtarma ekipleri yangına zamanında müdahale ederek, serviste yatan hastaları merdivenden indirdi. Hastanenin 3'üncü katında kalan hastalar, dumandan etkilenmemeleri için önce balkonlara çıkarıldı, ardından da itfaiyenin merdivenleriyle tahliye edildi.

Yangın sırasında hastanenin 3'üncü kattında bulunan yeni doğan bebekler de itfaiye merdivenleri ile indirildi. Hasta yakınları, erken saatlerde çıkan yangın haberi üzerine hastanenin önünde akın etti. İtfaiye ekiplerinin merdivenden indirdiği çocuğuna kavuşmanın sevincini yaşayan bir anne, gözyaşını tutamadı. Yangın sırasında hastane binası önünde bekleyen bazı kişiler itfaiye ekiplerinin fedakarlıkla çalışmasını takdir etti. Yangın 2 saatte kontrol altına alındı.

Yangının hastanenin üst katlarında etkili olduğu belirtilirken hasarla ilgili açıklama yapılmadı. İtfaiye yetkilileri, yangınla ilgili soruşturma sürdürüldüğünü söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber