Fuhuştan sabıkalı şahıs, adliye müdürünün odasında yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2007 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da "başkalarına fuhuş için kadın temin etmek suçundan" mahkemede kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan şahıs adliye binasında bir yazı işleri müdürünün odasında yakalandı ancak savcılık eksik evrak işleminden dolayı şahsı serbest bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Bürosu'ndan Malatya Emniyeti'ne gönderilen bir yazıda, İbrahim D. (30) adlı şahsın Malatya 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kesinleşmiş kararı ile "başkalarına fuhuş için kadın temin etmek" suçundan kesinleşmiş 4 yıl cezası nedeniyle yakalanıp adli mercilere teslim edilmesi istendi. Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, infaz evrakı bulanan şahıslarla ilgili çalışmasında İbrahim D. adlı şahsı da takibe aldı. Uzun bir çalışmanın ardından İbrahim D.,

Malatya Adliye'si içerisinde bir yazı işleri müdürünün odasında yakalandı.

Asayiş'teki gerekli evrak işlemlerinden sonra adliyeye çıkarılan İbrahim D., savcılık tarafından serbest kaldı. Şahsa verilen cezadan dolayı 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nce tebliğ yapılmadığı iddiasıyla şahsın cezası tebliğ edilerek serbest bırakıldığı iddia edildi.

Yaşanan olaydan sonra polislerin büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenilirken, savcılığın da durumun bu noktaya nasıl geldiğini araştırdığı belirtiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber