Üniversiteye başlayamadan öldürüldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Eylül 2007 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, üniversiteyi bu yıl kazanan 18 yaşındaki İsa Yolcu, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucu, yaşamını kaybetti. Olay anında torunun yanında olan Şehriban Gülbay ise, sans eseri yara almadan kurtuldu.

Olay, bugün saat 12.15'de 173 Sokak girişinde meydana geldi. Üniversite sınavında Süleyman Demirel Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü'nü kazanan İsa Yolcu, anneannesi 65 yaşındaki Şehriban Gülbay ile alışverişe çıktı. 173 Sokak girişine geldikleri sırada, yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi silahını İsa Yolcu'ya doğrultarak, sekiz el ateş etti. Yolcu, anneannesinin gözleri önünde kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan koşarak kaçtı.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yolcu, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Torunun ölüm haberini alan anneanne Şehriban Gülbay, sinir krizi geçirdi. Gülbay, iğne vuralarak sakinleştirildi. Yolcu'nun olayı duyan yakınları, hastaneye akın etti. Polis, Yolcu'yu vuran kimliği belirsiz saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber