Ambulanslarda neler taşınıyor?

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2007 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fenerbahçe-İnter maçına giden bazı taraftarların ambulansla taşındığı iddiası vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Olay karşısında şaşkınlığını gizlemeyen vatandaşlar, "Ambulanslar can taşıyor. Ama şimdi şüpheyle bakacağız, hasta mı var başka bir durum mu var diye düşüneceğiz" dedi. Ambulansın bağlı bulunduğu özel şirketin Kocamustafapaşa'daki ofisinde ise sessizlik hakim.

Mecidiyeköy'den Anadolu Yakası'na fren lambası yanmayan ancak emniyet şeridinden tepe lambası yanarak giden ambulansın durduktan sonra içine bakan polis, hasta yerine 3'ü personel 7 kişiyle karşılaşmış, Fenerbahçe-İnter maçı için stadyuma gittikleri öğrenilen 4 kişi ile birlikte hasta nakil aracı Boğaziçi Köprüsü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne çekilmiş, Trafik Müdürlüğü'nde ambulans sürücüsü Halit Söylemez'e emniyet şeridini ihlal, yetersiz ışık donanımı ve aracın trafik muayenesi yapılmadığı için

ceza kesilirken, araç geçici süre trafikten men edilmişti.

Haberler üzerine "Ambulanslarda ne taşınıyor?" sorusu akıllara gelirken, vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Hasta taşındığı için ambulanslara öncelik verdiklerini dile getiren vatandaşlar, şimdi seyir halde olan ambulanslara şüpheyle yaklaşacaklarını söyledi. Olayı şaşkınlıkla karşılayan vatandaşlar, "Biz vatandaş olarak ambulans gördüğümüzde hemen yol veriyoruz. Çünkü ambulans can taşıyor. Şimdi şüpheyle bakacağız. Hasta mı var başka bir durum mu var diye düşüneceğiz. Bu olayı duyunca çok şaşırdık"

dedi.

Öte yandan ambulansın bağlı bulunduğu özel şirketin Kocamustafapaşa'da bulunan ofisinde de sessizlik hakim. Camları açık olduğu gözlenen ofisten kimse çalan kapıya cevap vermedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber