Mersin üniversitesi öğrencilerine burs imkanı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2007 17:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin Üniversitesi Mezunlar Derneği (MERMED) tarafından Sosyal Yardımlaşma Projesi kapsamında başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verileceği bildirildi. Üniversitenin tüm birimlerinde eğitim gören öğrencilerin başvurabileceği bursların, öğrencilerin öğrenim ve uzmanlık eğitimi süresince devam etmesi planlanıyor. http://obs.mersin.edu.tr/burs/ adresinden yapılacak burs başvuruları, 1 Ekim 2007 tarihinde sona erecek.

Akademik ve idari personel ile öğrencilerin katkısıyla sürdürülen proje kapsamında, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere sahip çıkılacak ve onların eğitimini sürdürmesi sağlanacak. Projeye katkı sunmak isteyenler, Çiftlikköy Kampusü'nde bulunan Akbank şubesinde açılan burs hesabına en az 10 YTL yatırarak öğrencilerin eğitimine destek vermiş olacaklar. Açılan havuz hesapta birikecek miktarın tamamı Üniversite Burs Komisyonu'nun belirleyeceği ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere dağıtılacak. Ayrıca, bu burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin burs fonuna katkı yapmaları gerekiyor.

Projenin asıl sahiplerinin Mersin Üniversitesi mensupları olduğunu söyleyen MERMED Başkanı Öğretim Görevlisi Erdem Daşçı, "Tüm Mersin Üniversitesi personelini ve öğrencileri bu projeye destek vermeye ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğrenimine katkı sunmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki; bu projenin başarısı herkesin katılımıyla daha da artacaktır" dedi.

Burs başvurularının 1 Ekim 2007 tarihinde sona ereceğini söyleyen Daşçı, dernek tarafından verilen burslardan faydalanmak isteyen öğrencilerin başvurularını ve başvuru sonrası işlemlerini

www.mermed.org adresinden takip etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber