Polis bu kez ceza için durdurmadı...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2007 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

POLİS, BU KEZ ARAÇLARI İFTAR İÇİN DURDURDU

- TRAFİK POLİSLERİNİN "BUYRUN İFTARA" DAVETİ SÜRÜCÜLERİ ŞAŞIRTTI

FATİH MEHMET ATALAY

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesinde Kaymakam Muzaffer Şahiner'in önerisi üzerine İzmir-Ankara yolunda seyir halindeki kamyonların sürücülerine iftar yemeği verildi. Polisin iftar için durdurduğu bazı sürücüler, duyduklarına inanamadı.

İlçe Bölge Trafik Amiri Naci Tavas ve polis memurlarının "İftar saati yaklaşıyor. Buyurun yemeğe" teklifinin ardından çok şaşırdıklarını dile getiren kamyon şoförleri "Trafik ekipleri bizi durdurduğu zaman genelde evraklarımızı ister. Uzun yıllardır yollardayız. Böyle bir şeyle ilk defa karşılaştık. Şaşkınız" şeklinde konuştular.

Su Tesisleri'nin ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol, Kula Kamyoncular Kooperatifi Yöneticileri ve yolda durdurulan kamyon sürücüleri katıldı. Yemekte konuşma yapan Kaymakam Şahiner, "İlçemiz İzmir-Ankara Karayolu'nun üzerinde bulunuyor. Bu vesile ile ilçemizden hergün yüzlerce Tır ve kamyon geçiyor. Bu arkadaşlarımız gece gündüz demeden Türkiye'nin yükünü taşıyorlar. Böylelikle kendilerine hem teşekkür etme fırsatı bulmuş, hem de sorunlarını ve taleplerini dinleyerek onlarla birlikte olduğumuzu belirtmiş olduk" dedi. Kaymakam Şahiner ayrıca son günlerde artan ölümlü kazalara da dikkat çekerek, trafik ekiplerine yardımcı olmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber