AKP: Yaşlıların geleceğini planlamak stratejik hedeflerimizden

Haber Giriş : 01 Ekim 2007 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel, 21. yüzyılın ortalarından itibaren Türkiye'nin yaşlı ve genç nüfusunun eşitleneceğini belirterek, ?Yaşlılarımızın geleceğini planlamak en önemli stratejik hedeflerimiz arasında yer almaktadır? dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel, 21. yüzyılın ortalarından itibaren Türkiye'de yaşlı ve genç nüfusun eşitleneceğine dikkat çekerek, ?Yaşlılarımızın geleceğini planlamak en önemli stratejik hedeflerimiz arasında yer almaktadır? dedi.

Göksel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, AKP programında yaşlılar için özel programlar oluşturduklarını belirterek, ?İl teşkilatlarında varolan Yaşlılar Koordinasyon Merkezleri 60 yaş üzeri vatandaşlarımız adına çalışmalarını yürüterek ülkemizde yaşlılığı sorun olmaktan çıkaracak projeler geliştirip çalışmalarına devam etmektedir? dedi.

Yaşlılar Koordinasyon Merkezi'nin yaşlılara yönelik toplumsal sorun olacak konularda çözüm arayışında bulunduğunu söyleyen Göksel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

?Yaşlılarımıza birebir ulaşarak sıkıntılarını gidermek, düzenlenen etkinliklerle keyifli vakit geçirmeleri ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, bir gün değil bir ömür boyu saygı ve sevgiyle anılmalarını diliyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber