'Maaşın ne kadar arttı?'

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Ekim 2007 06:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Çubukçu, Sarıyer'de bir huzurevini ziyaret etti. Bir huzurevi sakini Bakan Çubukçu'ya, "Güzelleşmişsin, maaşın ne kadar arttı?" diye sordu

Esra Alus

Sarıyer'deki İzzet Baysal Huzurevi'ni ziyaret eden Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'ya, huzurevi sakini Mustafa Hindi, "Son zamanlar daha bir güzelleşmişsin, maaşın ne kadar arttı?" diye sordu.

Çubukçu, binaya gelişinde huzurevi sakinleri tarafından karşılandı. Pek çoğunun ismini bilen ve ellerini öpen Çubukçu, ziyaret için gelen öğrencileri tebrik etti. Çubukçu, Nebahat ve Mustafa Hindi çifti ile bir süre sohbet etti. Çubukçu'dan emekli maaşlarının yükseltilmesini isteyen Hindi, "Aman onların kulaklarını bir çekiverin. Maaşlarımızı yükseltsinler. Bana bak, son zamanlar daha bir güzelleşmişsin, maaşın ne kadar arttı?" diye konuşunca herkes gülmeye başladı. Hindi'nin, "Bize kızmıyorsunuz değil mi?" diye sorması üzerine Çubukçu, "Olur mu öyle şey ben size nasıl kızarım" dedi.

Huzurevinde yaşayanlarla bayramlaşan Çubukçu, bir gazetecinin, "Huzurevi sakinlerinin maaş artışı taleplerini" hatırlatması üzerine, bunun onların normal talepleri olduğunu söyledi. Bakan Çubukçu dün ayrıca, çeşitli öğrenci yurtlarında kalan öğrencileri Sarıyer'deki evinde ağırladı. Çubukçu, yurtlardaki öğrencileri, özellikle üniversiteye gitmeleri için yönlendirdiklerini, 2007'de sınava giren bu öğrencilerden yüzde 53'ünün üniversitede okumaya hak kazandığını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber