Üniformalı kadın polis, tacizciden ateş açıp kurtuldu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 17 Ekim 2007 07:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın polis, kendisini otomobille sıkıştıran tacizcilerden tabancasını çekerek kurtuldu. Üniformalı polise laf atıp elle sarkıntılık yapmaya kalkışan zanlılar yakalandı.

Polis memuru S.E., önceki akşam görev yaptığı Polis Merkezi'nden evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada BMW marka 01 EU 115 plakalı otomobilde bulunan 24 yaşındaki Emre Ürgenç ile 18 yaşındaki D.A. ve A.U., üzerinde polis üniforması bulunmasına aldırmadan, S.E.'yi Polis Merkezi'nden 150 metre kadar uzaklıkta takip etmeye başladı. Otomobilde bulunanlar laf atmaya başlayınca S.E. kurtulmak için bir sokağa girmek istedi.

Tacizciler bu kez otomobille yolunu kestikleri polis S.E.'yi duvara sıkıştırdı. S.E.'nin tüm uyarılarına karşın, otomobildekiler elle tacize kalkıştı. Bunun üzerine polis tacizden kurtulmak için tabancasını çekti. Polisin silah çekmesi üzerine tacizciler otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Karakola döndü

Yaşadığı şokla görev yaptığı Polis Merkezi'ne dönen S.E., olayı meslektaşlarına anlatıp, zanlılara ait otomobilin plakasını verdi. Gazipaşa Bulvarı'nda yakalanan zanlılardan D.A. ile A.U, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, Emre Ürgenç ise 'Kadın polis memuruna cinsel taciz' iddiasıyla Ahlak Bürosu ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolünde üç tacizcinin alkollü olmadıkları saptandı.

Yaşadığı olay nedeniyle psikolojisi bozulan S.E., Emniyet Müdürlüğü'ndeki Psikolojik Danışma ve Rehberlik Büro Amirliği'nden destek aldı. Sorgusunda taciz iddiasını kabul etmeyen üç zanlı, 'cinsel taciz', 'polis memuruna fiili saldırı' ve 'kamu düzenini bozmak'tan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber