Uzman çavuş ve polis memurunun bulunduğu 4 kişilik gasp çetesi çökertildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2007 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in Araban ilçesinde silah zoruyla gasp yapan ve aralarından görevden atılan bir uzman çavuş ile polis memurunun da bulunduğu 4 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Araban'a mutfak malzemeleri satışı için gelen İbrahim Bal ve Musa Gündoğan'ı takip eden 4 kişi, 2 pazarlamacıyı Adıyaman'dan Araban'a kadar takip etti. Şahısları Araban yakınlarında durduran zanlılar, Bal ve Gündoğan'ı darp ettikten sonra bu kişilerin ellerini ve kollarını kemerle bağladı. Pazarlamacıların araçlarında bulunan bin 500 YTL'yi ve Bal ve Gündoğan'a ait aracı gasp eden 4 zanlı kayıplara karıştı.

Olayı haber alan Araban İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa'da yaptıkları inceleme ve soruşturmalar neticesinde elde edilen bilgiler doğrultusunda 4 şahsı Adıyaman'ın Şambayat beldesinde yakaladı. Gözaltına alınan Y.F. (37, H.M.F.(32) ve daha önce uzman çavuş olarak görev yaparken görevinden uzaklaştırılan S.Ö. (37) ile görevden ihraç edilen eski polis memuru H.A.T.(45) Araban ilçe Jandarma Karakolu'nda sorgulandıktan sonra Araban Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan zanlılardan Y.F. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakırken diğer 3 kişi tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber