Topbaş, 4 şirketin genel müdürlerini değiştirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2007 21:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediyesinin bağlı şirketlerinden 4'ünde genel müdürlerin değiştirildiğini açıkladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısının ardından, yapılan atamalara ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topbaş, Halk Ekmek A.Ş'ye Ağaç A.Ş Genel Müdürü Salih Bekaroğlu'nun, Ulaşım A.Ş'ye İsbak Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yıldız'ın, Ağaç A.Ş'ye KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Karahan'ın, BİMTAŞ'a da şirketin Zeytinburnu mikro bölgeleme çalışmasının yürütücüsü Ahmet Ağırman'ın genel müdür olarak atandığını bildirdi.

İstanbul'un, 23 tane şirketi ve 14 milyar YTL'nin üzerinde konsolide bütçesiyle bir dünya kenti olduğunu belirten Topbaş, ''Çalışmalara heyecan ve aktivite getirmek adına zaman zaman değişiklikler gerekiyor. Özellikle Halk Ekmek ve Ulaşım A.Ş genel müdürlerimiz kendileri ayrılmak istediler. Yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlardan ve emekli olan bir arkadaşımızdan boşalan yerler için bir düzenleme yaptık'' diye konuştu.

Topbaş, Halk Ekmek Genel Müdürü Ömer Bilgiseven'in çok başarılı olduğunu ve organik tarım ile şirkete yeni vizyon kazandırma çalışmalarında büyük başarı gösterdiğini, Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Süleyman Pektaş'ın da düzgün çalışan, çalışkan biri olduğunu söyledi.

İnsanların kolay yetişmediğini, ancak kendileriyle çalışmak istemeyen olursa, ona da yapacak bir şey bulunmadığını ifade eden Topbaş, bu taleplere saygı duyduğunu kaydetti. Öte yandan BİMTAŞ Genel Müdürü Nejat Yazıcı'nın emekli olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber