FETÖ'den alınan Sürat Kargoyla ilgili şikayetler artıyor

Son dönemde pandemi nedeniyle işlerin artığı kargo sektöründe Sürat Kargoyla ilgili şikayetler artıyor. Son olarak, 2600 lira kapıda ödemeli iki parçalı bir kargo para alınmadan alıcıya teslim edildi, parçalardan birisi kayıp. Kargo şubesi hiçbir telefonu açmıyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Aralık 2020 13:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
FETÖ'den alınan Sürat Kargoyla ilgili şikayetler artıyor

Son dönemde, pandemi nedeniyle kargo sektöründe olağanüstü bir büyüme yaşandı. Bir çok eticaret sitesi yaşanan sorunu aşmak nedeniyle büyük şehirlerde kendi teslimat noktalarını oluşturdu.

Ancak bu süreçte FETÖ'den alınan ve TMSF yönetiminde olan Sürat Kargoyla ilgili şikayetler artıyor.

Konya'da yöresel ürünler satan Aladdin Eren adlı bir işletme sahibi Konya Çumra'dan İstanbul ili Kağıthane ilçesi Gültepe şubesine 2600 TL'lik kapıda ödemeli bir ürün gönderdi. Ürünün birisi alıcıya teslim edildi, diğer ürün kayıp. Ürün teslimi yapılırken, alıcı, kargonun ödemeli olduğunu ve ödeme yapmak istediğini belirtmesine rağmen, ödeme alınmamıştır.

Satıcı, Aladdin Eren "3 günden bu yana ilgili kargoya şubesine ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, onlar da Gültepe şubesine ulaşamadıklarını belirttiler. Alıcı, ya kargo şirketi benden bir daha isterse diye, ödeme yapmayı geciktirmektedir. Sürat Kargo yaşanan sorunda hiçbir şekilde yardımcı olamamaktadır" dedi.

Sürat Kargo, Ankara içinden yine Ankara içine ürün teslimatlarını dahi 1 haftada yapabildiği için yoğun eleştiri alıyor.

Şikayetvar.com sitesinde, Sürat Kargoyla ilgili olarak, son 1 saatte ortalama 20 adet şikayet kaydı oluşuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber