Mel Gibson'a e-posta gönderme kampanyası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Kasım 2007 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mel Gibson tehlikeli sularda yüzüyor. Stallone'yi vazgeçirdik sıra onda...

Sylvester Stallone sözde Ermeni soykırımını ele alan 'Musa Dağı'nda 40 Gün' adlı filmde oynamaktan vazgeçti. Bunda Stallone'ye gönderilen e-posta kampanyası etkili oldu. Ancak yeni bir tehlike belirdi.

Bu tür yalanları konu alan filmlerden birinde de ünlü aktör Mel Gibson'un rol alacağı söyleniyor. Film, Gibson'un ortağı olduğu Icon Production'a çektirilmek isteniyor.

ASİMED Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Gibson'a karşı internet üzerinden kampanya başlattı.

Sylvester Stallone'ye 3 bini aşkın elektronik mektup gönderdiklerini hatırlatan Eğilmez şunları söyledi:

"Stallone bizim öncülüğünü yaptığımız kampanya sonucu bu filmin çekiminden vazgeçti. Kitabın doğruluğu konusunda endişeye düştüğü ifadeleri de ayrıca Avrupa basınında geniş yer aldı. Şimdi, ünlü aktör Gibson'a gerçekleri anlatan dokümanları göndermeye başladık.

Bu tür bir filmden oynamaktan vazgeçmesi ve ortağı olduğu şirketinde filmi çekmemesi için elektronik mektup kampanyası başlattık. Duyarlı vatandaşlarımızı şirketin (808 Wilshire Blvd. Santa Monica CA 90401) adresiyle ([email protected]) elektronik posta adresine gerçekleri anlatan mektuplar göndermelerini istiyoruz.

Yeni bir 'Geceyarısı Ekspresi' karalamasıyla karşı karşıyayız. Herkes bu konuda duyarlı olmalı. Ünlü aktörleri doğru bilgilendirerek baskı oluşturmalıyız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber