Babasını döven kişiyi öldürmüştü!.. Polise 36 yıl hapis istemi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 29 Kasım 2007 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR'in Çifteler İlçesi'nde, trafikte tartışan babasını döven 26 yaşındaki İbrahim Akgül'ü tabancasıyla ateş ederek öldüren 29 yaşındaki polis memuru Abdülkerim Güzel'in yargılanmasına başlandı.

İstanbul'dan 27 Eylül 2007 günü eşi Emine Güzel ve Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan oğlu Abdülkerim Güzel ile birlikte 34 L 7944 plakalı otomobilleriyle Konya'ya giden İsmail Güzel, Eskişehir'in Çifteler ilçesi sanayi bölgesinde ana yola aniden çıkan 26 FV 993 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Akgül ile tartıştı. İlçe merkezinde devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Babasının dövüldüğünü gören polis memuru Abdülkerim Güzel, yanında taşıdığı beylik tabancasını çekerek İsmail Akgül'e ateş etti. Vücudana 3 kurşun isabet eden Akgül olay yerinde yaşamını yitirirken, polis memuru Abdülkerim Güzel çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

36 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Hakkında ?Adam öldürmek' suçundan 36 yıla kdar hapes cezası istenen polis memuru Abdülkerim Güzel'in yargılanmasına bugün Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Abdülkerim Güzel mahkemedeki ifadesinde, ?Çok pişman ve üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. O anda kendimi kaybetmişim'' dedi.

Tanık olarak dinlenen polis memuru Abdülkerim Güzel'in eşi Ayşe Güzel de, ?Kocam panik atak hastasıdır. Sinirlenince elleri terler. Bize birşey olacak diye çok korkar. Olayda bizim hiç suçumuz yokken, ölen şahıs bizi takip etti ve önümüzü kesti'' diye konuştu.

Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Abdülkerim Güzel'in herhangi bir hastalığının olup-olmadığının belirlenmesi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkine karar vererek duruşmayı erteledi.

Duruşma sonrası, ölen İbrahim Akgül'ün kızkardeşleri adliye çıkışında sinir krizi geçirdi. Evli olan Fatma Kuzey, ?Ağabeyimi öldüren polisin ceza almasını istiyoruz. Polis en ufak tartışmada hemen silahına sarılmamalı'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber