Öğrenciler vize stresini 'Pas Pas' ile atıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2007 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), öğrencilerin vize sınavı stresini gidermek için "Pas-Pas" adlı bir futbol turnuvası başlattı. Turnuvanın açılışına Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ve kaptan Yusuf Şimşek de katıldı.

Bu yıl ilk defa düzenlenen ve her yıl vize sınavlarından sonrası yapılması düşünülen Pas-Pas Futbol Turnuvası'nın açılış töreni öncesi PAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Kumsar, Teknik Direktör Kurtar, kaptan Yusuf ve diğer Yeşil Siyahlı futbolcular. spor merkezini ziyaret etti.

Bu tür faaliyetlerin önemine değinen Rektör Vekili Kumsar, turnuvanın öğrenciler açısından kaynaşma sağlayacağını belirterek, "Denizlispor camiasını bu tür etkinliklerde yanımızda görmek çok güzel. Çeşitli spor organizasyonlarında da her zaman birlikte olmayı arzuluyoruz." dedi. Kurtar ise tesisleri yakından incelediğini ve her anlamda profesyonel bir yapılanma gördüğünü kaydetti. Kurtar, "Üniversite ve Denizlispor olarak uluslararası arenada sporcular yetiştirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Daha sonra Prof. Dr. Kumsar, Kurtar ve Şimşek'e plaket verdi. Ardından turnuvanın açılış vuruşunu yapmak üzere PAÜ halı sahalarına gidildi. Vuruşu Güvenç Kurtar ve Yusuf Şimşek yaptı. Turnuvada 60 takım, 600 sporcu, 30 görevli, 10 hakem, güvenlik ve sağlık görevlileriyle toplam 700 kişi yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber