Türk-İş, sosyal güvenliği masaya yatırıyor.

Haber Giriş : 07 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzmanlar, hükümetin sosyal güvenlik reformuyla genel sağlık sigortası, emeklilik sistemi ve sosyal yardım hizmetlerinde gerçekleştirmeyi planladığı düzenlemeleri değerlendirecekler.

Ankara - Türk-İş, bir grup akademisyen ve uzmanı biraraya getirerek, sosyal güvenlikte gerçekleştirilmesi planlanan düzenlemeleri değerlendirecek.

Edinilen bilgiye göre, Prof. Dr. Ali Rıza Okur, Prof. Dr. Ali Nazım Sözer, Prof. Dr. Yusuf Alper, Prof. Dr. Burhan Şenatalar, Prof. Dr. Alpaslan Işıklı, Prof. Dr. Kadir Arıcı, Prof. Dr. Mehmet Tokat, Prof. Dr. Mustafa Kahramanyol, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Füsun Sayek ve Birleşik Sağlık Sistemleri İcra Kurulu Başkanı Dr. Serdar Savaş, 9-10 Eylül tarihlerinde, Türk-İş'te biraraya gelecekler.

Uzmanlar, toplantıda, hükümetin sosyal güvenlik reformuyla genel sağlık sigortası, emeklilik sistemi ve sosyal yardım hizmetlerinde gerçekleştirmeyi planladığı düzenlemeleri değerlendirecekler.

Türk-İş'in, sosyal güvenlik reformuna ilişkin görüşünü, bu toplantıların ardından biçimlendirerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na sunması bekleniyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber