Müsteşar, kırmızı halı serilerek karşılandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2007 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ADALET BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FAHRİ KASIRGA, SAMSUN ADLİYESİ'NE GELİŞİNDE KIRMIZI HALIYLA KARŞILANDI

MUAMMER AY - İLYAS GÜN

SAMSUN (İHA) - Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga'nın Samsun Adliyesi ziyareti sırasında adliyenin önündeki merdivenlere kırmızı halı serildi. Kırmızı halı üzerinden merdivenleri çıkarak adliyeye giden Fahri Kasırga, yine inişte kırmızı halının üzerinden dışarı çıkarak adliyeden ayrıldı.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a gelen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Müsteşar Kasırga'nın adliyeyi ziyareti öncesi Başsavcı Osman Öztürk'ün talimatıyla adliyenin girişindeki merdivenler paspasla temizlendi ve merdivenlerin üzerine kırmızı halı serildi. Başsavcı Osman Öztürk, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz ve hakim ve savcılar tarafından adliye önünde karşılanan Fahri Kasırga, kırmızı halı üzerinden

yürüyerek adliye binasına girdi. Başsavcı Öztürk ile bir süre odasında görüşme yapan Müsteşar Fahri Kasırga, daha sonra yine yoluna serilen kırmızı halının üzerinden yürüyerek adliye binasından ayrıldı. Müsteşar Kasırga'nın adliyeden ayrılmasının ardından merdivenlere serili bulunan kırmızı halı kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber