Hüseyin Çelik, görevden aldığı 13 bürokrat hakkında konuştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2007 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Kurulu'nda Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK, Yurt-Kur Genel Müdürlüğü, ÖSYM Başkanlığı ve üniversitelerin bütçeleri üzerindeki görüşmeler sırasında hareketli saatler yaşandı.

"BÜROKRATIN KULAĞI DUYMUYORDU, 24 SAAT KOŞTURUYORUM, BANA AYAK UYDURMALARI LAZIM"

Göreve getirdiği 13 bürokratı daha sonra görevden aldığı için eleştirildiğini belirten Çelik, "Bir Başbakan kendi partisinden bir kişiyi bakan yapar, daha sonra şu veya bu sebepten dolayı onu değiştirebilir. Bu, onu gözden çıkardığı anlamına gelmez. Bir bürokrat kaydı hayat şartıyla göreve atanmaz. Başarısız olursam Başbakan'ın beni değiştirme hakkı vardır. Başarısız olmuşsa görevden alırım. İsmini verip rencide etmek istemiyorum, bir bürokratımız o kadar rahatsız ki kulakları duymuyor. Söylediğiniz

şeyleri anlamıyor ama mahkemeye müracaat ederek geri gelmişse bunu benim suç haneme yazmaya kimsenin hakkı yoktur. Ben başarı peşindeyim. Ben 24 saat koşuşturduğum gibi o bürokrat bana ayak uydurmak zorundadır. Bunları göreve getirdiğimde 'kadrolaşma yapıyorsunuz' dediniz, görevden aldım buna da karşı çıkıyorsunuz. Hangisi doğru bunların" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber