Öğretmen öğrencilerine böyle seslendi/Video

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 14 Aralık 2007 07:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Antalya Atatürk Endüstri Meslek Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi 16 yaşındaki O.G., öğrencilere hakaret edip dövdüğü iddiasıyla İngilizce öğretmeni 34 yaşındaki Ö.C.'yi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip internette yayınlayınca okuldan atıldı.

Evli ve 1 çocuk annesi öğretmen Ö.C.'nin, 'Bilmem ne çocuklarısınız ha', 'Çık geri zekalı hayvan', 'Hayvan, insan görünümlü hayvan', 'Aç sen başka yerine gül', 'Ulan Allahın salakları kapa kıçını dinle', 'Dangalaklar sürüsü' diyerek öğrencilerine hakaret içeren sözler ve bir öğrenciyi dövdüğü sahne internette yayınlanınca okul yönetiminin haberi oldu. Disiplin kurulu, O.G.'yi okulda görüntü çekmek ve yayınlamak suçlarından 20 gün önce attı.

Veli öğretmeni suçladı

Şiddet ve küfür görüntülerini internette yayınladığı için okuldan atılan O.G'nin annesi Nurten G., karara tepki göstererek, ?Öğretmenin, çocukları aşağılaması, tokatlaması, dövmesi suç sayılmıyor. Çocukların öğretmenin yaptıklarını deşifre etmek amacıyla kameraya çekmesi ise suç sayılıyor. Çocuğumun psikolojisi bozuldu? diye isyan etti. Nurten G., öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunacağını da kaydetti. Müdür Arslan, ?İdari tasarrufum dahilinde soruşturma yaptım. Öğrencilerin ve öğretmenin savunmalarını aldım. Öğrenciyi okuldan uzaklaştırdık. Öğretmene de kınama cezası verdim. Ayrıca öğretmeni, çirkin sözleri nedeniyle uyardım? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber